Weekend cu comedie - ShortsUp

Redacția | 08 Ian 2013

La sfârșit de ianuarie ShortsUP propune două seri dedicate scurtmetrajului comic.

Weekendul Comediei Scurte are loc pe 26 şi 27 ianuarie la Cinema Scala şi cuprinde o selecţie de patru ore cu unele dintre cele mai amuzante scurtmetraje ale ultimilor ani, provenite din toate colţurile lumii şi premiate la Palm Springs ShortFest, Chicago International Film Festival şi LA ShortFest. 

În prima seară vedem Dik (r.Christopher Stollery, Australia, 2011), scurtmetraj cu umor acid care a câştigat premiul publicului la Palm Springs ShortFest, premiul pentru cea mai bună comedie la Rhode Island International Film Festival şi două premii la Aspen ShortFest. Dik spune povestea unui tată îngrijorat de descoperirea unui detaliu stânjenitor din viaţa băieţelului său de 8 ani.

Happy ending şi nu prea (r. Josh Lawson, Australia, 2010) dărâmă mitul iubirii veşnice în care el şi ea trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi, pe fundalul muzicii de vioară.

Porţia de bizar şi tragicomic vine de la regizorul islandez Tómas Jóhannesson şi scurtmetrajul În Garaj (Islanda, 2011). Oli şi Keli sunt doi fraţi cu pasiuni ciudate şi o spălătorie auto improvizată într-un garaj. În ziua în care maşina de colecţie a unui client războinic e distrusă într-un accident pueril, viaţa lor devine o cursă contratimp cu urmări neaşteptate.

Scurtmetrajele vor fi proiectate sâmbăta, 26 ianuarie, respectiv duminică 27 ianuarie de la ora 20:00.

Biletele pot fi cumpărate în avans prin MyTicket sau Eventim, la preţul de 20 de lei pentru o seară sau 35 de lei pentru ambele seri. La biletele sau abonamentele cumpărate în avans, spectatorii îşi pot alege locurile în sală si pot evita aşteptarea la intrare. Biletele pot fi achiziţionate şi la Scala, înainte de proiecţie, la preţul de 20 de lei pe seară.

Detalii despre filme, trailere şi recomandări zilnice de scurtmetraje găsiţi pe www.shortsup.ro.
Pin It email