Weekendul ăsta, la Made in RO, designul e #allNatural

Designist | 10 Mai 2018

Târgul de design românesc Made in RO de pe 12 și 13 mai e #allNatural.

Poți să vezi cu ochii tăi la Impact Hub Bucharest, pe Splaiul Unirii 165 (zona Timpuri Noi). Până atunci, avem niște teasere: 
 
Urban Woods
...adună lemn vechi și masiv, cu defecte și povești, și îl transformă în măsuțe de cafea și mese de dining – piesa de rezistență de la Made in RO #allNatural o să fie o masă făcută cu blatul dintr-o singură bucată de lemn de nuc dintr-un copac de peste 120 de ani, care urma să fie tăiat și aruncat pe foc. Stil brut cu accente industriale date de piciorul metalic.

Halfdrop
...personifică zilele săptămânii în tradiția românească prin colecția de textile Harvest, care include 14 printuri geometrice pe bumbac, eco-friendly. Ai la dispoziție perne decorative, draperii, textile pentru masă și abajururi pentru schimbările de design pe care o să le faci prin casă primăvara asta.

Mimush
...mizează și ei tot pe eco-friendliness: rochii și bluze din in, material natural și biodegradabil, care are nevoie de puține resurse în procesul de producție. Designul pieselor e simplu și funcțional, cu puține cusături, deci la fel de puține pierderi de materie primă. Fashion #allNatural!

Între rame
...„Ilustrație botanică și acuarele despre lucruri simple și naturale”. La Made in RO o să găsești și originalele lucrărilor, și varianta art print, imprimată pe hârtie din bumbac 100%, care rezistă până la 100 de ani.

GloryBox
Piatră, dar nu chiar, lucrate subțire, dar nu foarte. Colecția Stoneware, adusă de GloryBox la Made in RO #allNatural înseamnă piese din masă ceramică de gresie (stoneware) și porțelan, materiale alăturate experimental pentru a obține efecte de crăpare pe suprafață. Vasele neglazurate pe exterior, pentru un aspect și mai natural, au fost lucrate fără matrițe și șabloane, ceea ce le-a dat forme organice.

***
Toate piesele de designer pe care o să le găsești la Made in RO folosesc materiale naturale: lemn, piele, lut, cânepă, mătase, lână, hârtie, porțelan, piatră, sticlă și altele. Găsești la târg design de produs, accesorii home & deco, mobilier, corpuri de iluminat, ceramică, fashion, bijuterie, ilustrație, botanical design. Event.
Pin It email