CONCURS: 2 agende Letts Diary, cu ocazia lansării lor în România

Redacția | 12 Mai 2014

Punem la bătaie 2 agende Letts.

Spune-ne într-un comentariu mai jos pe ce îți notezi lucrurile importante de care nu vrei să uiți și poți câștiga una dintre cele 2 agende Letts pe care să le scrii de acum înainte.

Deadline: luni, 12 mai, ora 18. 

Agendele Letts se lansează în România astăzi, de la ora 18:30, la Libraria Syntagma (Galeriile Titan, et.2). Evenimentul cuprinde și un concert de lounge music al Grupului Duo Nuvelle, format din Georgiana Renciuc (24 ani, voce) și pianistul Ionuț Pandelescu (24 ani).

***

În 1796, englezul John Letts și-a deschis o papetărie în Londra, sub arcadele de la Royal Exchange. La cerințele clienților săi, oameni de afaceri și comercianți, în 1812 a creat prima agendă comercială din lume. Succesul ei a făcut ca-n 1820 să rafineze produsul și să creeze primele agende specializate, pe secțiuni, foarte asemănătoare cu cele pe care le știm azi. Mai mult de 200 de ani mai târziu, Letts produce mai mult de 22 de milioane de agende pe an. Agendele fashion, de buzunar, tip jurnal sau școlare marca Letts se găsesc de acum și în România, la Librăria Syntagma din Galeriile Titan.
Pin It email