Concurs: Dinner is coming, de la ROD

Redacția | 14 Mai 2016

ROD Cărturești și Woodish te transformă în HR de Seven Kingdoms și îți propun să îi găsești o slujbă lui Jon Snow.

Jon Snow trece printr-o perioadă de schimbări. Mai întâi a fost iubit, apoi a fost rănit. A condus ce a condus, apoi a fost răpus (of, Ollie!). Ce mai încolo și-ncoace, a trăit și a murit. Și a făcut ce a făcut (mai nimic) și a revenit. Și fix când se pregătea lumea să răsufle ușurată că soarta sa s-a întors în mâini bune și deloc albastre, Jon Snow taie, spânzură și renunță. Just like that. Își dă demisia de la salvarea lumii și pleacă. Lumea fiind în suspans până una alta, noi zicem că ar trebui să îi găsim o ocupație demnă bietului Jon, să nu care cumva să ajungă să își vândă trupul pentru un colț de pâine.

Și întrucât winter IS coming și nu ar trebui să îl prindă pe proaspătul demisionat pe stomacul gol, ROD Cărturești și Woodish te transformă în HR de Seven Kingdoms și îți propun să îi găsești o slujbă lui Jon Snow.

Scrie-ne într-un comentariu în ce post l-ați vedea pe proaspătul înviat, iar cea mai bună idee câștigă un platouaș Woodish gravat cu un desen semnat de Ioana Șopov. Dinner is coming!

Deadline: duminică, 15 mai, ora 14 

***
Woodish 
ROD
Pin It email