5 (cinci) recomandări de weekend

Redacția | 04 Ian 2013

Bar biciclist, fast loud music about girls and booze, Năpasta, Sketch și Seven Psychopaths pentru primul we pe 2013.

Weekendul ăsta se deschide primul bar oficial de bicicliști din București - Bicicleta. Mobilierul barului este realizat manual din componente din biciclete vintage britanice din anii '30–'40) dar și din clasicul nedemodat Pegas. Lipscani 38, etaj 2, muzicile din seara asta sunt de VRT, That Couch Funk Collective, Charlie Boy. Intrare liberă. 

Tot vineri, dăm o fugă în noul loc underground-care-deja-nu-mai-e-underground, Modern București (Mihai Eminescu, 127). The Nuggers, căci ei voi performa, sunt un garage band de Fast loud music about girls and booze. Ei sunt Andy Sinboy, Philip Hoffer, Adrian Agheniței și Anton Groves iar după ei urmează dj-ală de Elvis Burrito & Nino Del Pecado. 10 lei. 

Afrim strikes again, de data asta c-un autor pur românesc, chiar Caragiale. Năpasta a avut reviewuri mai mult decât entuziaste la finele lui 2012 și ne-a fost recomandat călduros și de asistentul de regie, nimeni altul decât Adi Bulboacă. Costumele sunt de Cosmin Florea, muzica de Luiza Zan&Luca Valentin iar distribuția delicioasă - Crina Semciuc, Emilian Oprea, Marius Manole. Bilete: 20 și 60 lei, sala Media a TNB

Sâmbătă seara, club Panic! deschide sezonul de live-uri din 2013 cu un concert Sketch. Băieții lansează weekendul ăsta Tonedeaf, primul lor EP. În deschidere vor cânta Sophisticated Lemons, care lucrează în prezent la primul lor album. Intrarea e liberă. Să fiți acolo de pe la 9.

Recomandare călduroasă de trezit din beția de sâmbătă: Seven Psychopaths pentru duminică după-amiaza. E regizat de tipul care a făcut In Bruges, și nu vă lăsați păcăliți de trailer, e chiar bun. Se prezintă ca o comedie neagră și spumoasă cu oameni care omoară alți oameni. Și nu oricine: Sam Rockwell, Woody Harrelson, Colin Farrell, Christopher Walken și Tom Waits. Dacă vă e târșă să mergeți la mall să-l vedeți nu vă faceți prea multe griji, juma de sală o să plece pe la jumătatea filmului. 


 
Pin It email