7 (şapte) recomandări pentru weekend

Redacția | 07 Dec 2012

Muzici, haine, Motoare Sfinte.

1. Weekendul ăsta e parcare gratuită la Cafe Antipa pentru cine vrea haine şi accesorii de designer. De vineri până duminică, între 11 şi 20, se întâmplă Designer's Drive In / Pop-up Store #1. Vor fi acolo: 109, Adelina Ivan, Carla Szabo, Carmen Secăreanu, Corina Vlădescu, Cristian Samfira, Irina Marinescu, Lady Magpie, Ligia's Accesories şi Murmur.

2. Sâmbăta bucureşteană începe cu o plimbare în parcul Izvor, unde se organizează o colectă pentru adulţii străzii între orele 10 şi 16. Aşa că fă ordine în dulap, scoate cele mai călduroase haine şi încălţări pe care nu le mai porţi şi hai cu ele în parc, curate şi împachetate. Detalii aici.

3. Sâmbătă seara ies fantomele de sub paturile din Iaşi. Robin and the Backstabbers lansează Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad în club Underground, de la 9 PM. Biletul costă 15 lei, iar albumul va putea fi cumpărat la preţ special.

4. Subcarpați poposesc și la Cluj în Club Midi cu al lor Underground Folclor, după ce au rupt vinerea trecută la București. Accesul în club se face de la ora 22.00 și până la miezul nopții biletul e 20 lei. Primii veniți primesc cadou albumul. În deschidere, Unda Comună din Republica Moldova.

5. La București, sâmbăta e seară de teatru. Dontcrybaby la Green Hours e un spectacol/performance de Eugen Jebeleanu scris de Catinca Drăgănescu sub influența Scufiţei Roşii. În el joacă doi dintre preferații noștri, Conrad Mericoffer și Nicoleta Lefter. Bilete 15-20 lei, rezervări la teatru@greenhours.ro sau 0788.452.485.

6. Mai târziu un pic, moldovenii de la Alternosfera revin la București cu cel mai mare concert ever - în Turbohalle.

7. Holy Motors, unul dintre cele mai tari filme ale anului și preferatul publicului de la Films de Cannes intră în săli. Denis Lavant, actorul fetiș al lui Leos Carax face un rol epocal, Eva Mendes apare în toată splendoarea ei (și nu vorbește) iar în demența vizuală a filmului se strecoară și poate cea mai pornografică scenă de anul acesta, care nu lasă la vedere un dram de piele. Săptămâna asta îl prindeți în centru, la Union, Studio și Elvira Popescu.
Pin It email