8 (opt) recomandări de weekend

Redacția | 15 Feb 2013

No Drama, Adrian Schiop, Radu Burduj, Village Romance, horror punk și schimburi de haine.

1. Vineri seara, e No Drama Party, în Alchemia. Nu moștenim de la foști numai obiceiuri proaste, ci și tot felul de lucruri de ținut prin cutii. Regula petrecerii e așa: vino cu un obiect primit de la fost(ă) care-ți trezește amintiri triste și el va fi donat de organizatori unei fundații caritabile. Dacă obiectul e foarte, foarte personal, un artist îl va folosi ca material de lucru într-un proiect special. Se mai anunță exorcizări prin arderi de scrisori sau bilete, un panou pe care supărații pot scrie tot ce n-au apucat să spună înainte de despărțire, și shoturi vindecătoare, că doar viața merge înainte. Petrecerea începe de pe la 8 seara, iar intrarea costă 15 lei.

2. Înainte de party, puțină literatură nu strică. De la ora 19.00, Adrian Schiop, autorul romanului Zero Grade Celsius, citeşte texte inedite la Librăria Bastilia

3. Tot vineri, dar la Cluj, e vernisajul expoziției ’08/’12 desene a lui Radu Burduj, absolvent al Facultății de Arte Plastice. Locul: SaintInk Cafe-Expo (strada Doamnei, nr.3, intrarea Biserica Doamnei). Ora: 19. Expoziția poate fi vizitată până pe 15 martie.

4. Sâmbătă, la Dianei Patru, se proiectează un documentar din cadrul lunii LGBTVillage Romance e povestea de iubire dintre două unguroaice, una căsătorită cu un bărbat violent, iar cealaltă care se mută la sat în căutarea liniștii. Filmul începe la ora 19.

5. Noaptea, Panic! îi aduce pe Raizing Hell în concert. Adică, zic ei, o trupă horror punk/rock'n'roll: sound punk cu tematică de filme și povești horror. Pentru amatorii genului.

6. Dacă nu, în aceeași seară pe Carol 53 e o nouă ediție Contrapunct. Adică Poetrip + prietenii lor, începând cu ora 20, și ca de fiecare dată, până a doua zi dimineață.

ERATĂ. Contrapunct pe 8 martie, nu acum. Mai aveți răbdare.

7. Duminică, la prânz, Schimbă Hainele în București. Vino cu fix 10 obiecte pe care vrei să le vezi iubite de altcineva (haine, accesorii, genți, încălțăminte, cărți, muzică) și fă schimb cu restul lumii. Trocul se întâmplă între 13 și 15 la Caffé D'arthé (Popa Nan, nr.7), iar intrarea costă 10 lei. (Dacă ești în Cluj, nu rata Clothing Swap Party)

8. Tot haine sunt și la lansarea Readress, pe Mircea Vulcănescu, de la 11 la 18. Un pahar, o acadea, niște piese vintage și unele noi. Pentru prieteni. 
Pin It email