CONCURS - Cum ar fi SUB25 dacă ar fi un personaj?

Redacția | 17 Oct 2012

Un experiment creativ. 3 premii. Lucrări semnate de Alina Filipoiu.

CUM PARTICIPI?
Simplu: scrii un scurt text, în jur de 60 de cuvinte, cu tema "cum ar fi SUB25 dacă ar fi un personaj?" și îl postezi în comentariile articolului sau la comentariile postărilor de pe pagina de Facebook. Primim înscrieri până duminică, 21 octombrie, ora 24.

CE CÂȘTIGI?
Dacă ești unul dintre cei trei câștigători primești acasă o lucrare (print pe pânză cu șasiu de lemn) semnată de Alina Filipoiu. La alegere, din galeria de aici.

CUM SE JURIZEAZĂ?
În prima fază membrii redacției vor alcătui o listă scurtă de 5-10 texte. Cele mai bune trei vor fi alese de fanii de pe pagina de Facebook a SUB25.

***

Alina s-a jucat deja de-a cum ar arăta SUB25 dacă ar fi un personaj și a făcut ilustrația articolului. Mai jos avem și câteva exemple de texte, scrise de câțiva dintre prietenii revistei:

Cătălina Miciu 'Mimo'

SUB25 e tipul ăla cu care te întâlnești la spectacole de dans contemporan, și la barul din colț, și la vreo petrecere obscură. Are întotdeauna șosetele asortate cu pulovărul, fumează nonșalant și bea vin. Tânjești în secret să te invite la el acasă într-o noapte, deși știi că până acum a invitat deja jumate din populația feminină a orașului.

Cristi Luca
Aș juca ping pong cu SUB25 înaintea unui film de 8 ore, ca Satantango.

Constantin Nimigean
Clar e o tipă care seamănă cu Aida, e bună, îi place să se dea cu skate-ul mai mult decât cu bicicleta, e deșteaptă, face fotografii din pasiune, dar nu se laudă foarte mult cu ele pe Facebook. Se îmbracă mai băiețește din nefericire pentru formele ei feminine. Și este asistenta unui fotograf celebru sau a unei brutărese cu carieră.

Diana Mărășoiu
Ar fi o fată cu tatuaje ascunse și sfârcuri la vedere, un pic show-off, un pic timidă, care citește mult, se uită la filme bune și are o pasiune secretă pentru tocilari. 

Vlad Mihai 'Cutărică'
SUB25 e un cuplu. El 21 de ani, artist, desenează, la o facultate care nu are legătura cu arta, se dă pe placă, stă noaptea târziu pe unde apucă, dar nu pierde timpul niciodată. Ea 22, studentă la ASE, dar ar fi vrut la arhitectură. Stau amândoi într-o garsonieră pe lângă Cișmigiu. Sunt afoni, dar își cântă unul altuia. Fac sex bine și des. Fumează, dar nu țigări. Împart mâncarea din pachetul de la părinți. Se iubesc și se urăsc.
Pin It email