Facem atmosferă pe Experimentalist.ro

Promo | 24 Ian 2013

Idei, provocări, experimente, creativitate.

Data: 2013, ianuarie. După aterizarea cu succes în spațiul virtual, Experimentalist.ro cristalizează atmosfera.

Misiunea: ordonarea spațiului în care își vor da întâlnire creativii români.

Provocarea: moarte n-are. În fiecare lună, cultivăm în secțiunea de provocări (stânga sus, în locul știut) gustul pentru experiment. Fie că vorbim despre DIY, despre muzică, video sau lifestyle, provocările sunt inginerite în funcție de interesele voastre de pe platformă și gândite astfel încât să ofere fiecăruia dintre voi o să șansă să se transforme în doer.

O provocare înseamnă un îndemn la creație – un proiect, un concurs de idei, sau orice presupune participare creativă pe o problemă dată.

Descrierea operațiunii:

Cei mai activi curatori de conținut ai platformei pun bazele unui nou sistem creativ. Vor face un pas gravitațional în față și vor cere experimentaliștilor să răspundă provocărilor formulate de ei. Au loc la înghesuială oamenii pasionați de orice domeniu creativ, care au inspirație și un pic de timp să pună sinapsa la treabă. Și, de ce nu, să câștige niște premii cool.

Facem: atmosferă creativă

Ne place să credem că am pus bazele unui hub de inspirație pentru cei care colonizează Internetul în căutare de idei, pentru cei care depășesc banalul cu viteza luminii, pentru cei care se entuziasmează când sunt provocați să-și împingă limitele.

În spațiul acesta, vorbim despre planurile noastre, ne completăm ideile și găsim oamenii care se pot alătura proiectelor pe care vrem să le scoatem la lumină. Grolsch vă stârnește să experimentați, iar voi puteți la rândul vostru să vă provocați între voi.

Credem că experimentalismul se poate manifesta în orice demers și că adevărata provocare e să rămâi creativ la orice pas. Pentru că, nu-i așa, unde experimentalist nu e, nimic nu e.

Ne vedem: în baza zilnică – aici: http://www.experimentalist.ro/
Pin It email