Un an de SUB25: Articolele favorite ale redacţiei

Redacția | 16 Mar 2013

... timp în care am produs cam 600 de articole, citite de peste 180.000 de oameni. Am strâns aici favoritele redacției.

Ioana Pelehatăi a zis:
La mine e simplu. Subcarpați – muzica nu trebuie confundată cu showbiz-ul. Pentru că la vremea aia era mare nevoie de un articol despre Subcarpați în general, dar mai ales pe SUB25 - că ăsta e și foarte bine scris, e deja bonus.
 
Gabriela Pițurlea:
„E faimoasă bordurica aia! Mă mai certau vecinii. Unu’ a aruncat cu apă în mine, odată. M-am dat mai tare apoi, să-i fac în ciudă.” Superman pe skateboard, cu fes, nu pelerină. Pentru Mihnea.
 
Bogdan Th. Olteanu a zis:
5 spirite malefice din folclorul românesc - în care am descoperit concomitent ce frumos scrie Crăița și ce frumos desenează Marika.
 
Sora Treișpe a zis:
Priveam cerul de fiecare dată când vedeam recomandarea lui Grig, de cele mai multe ori îmi aminteam să fac asta și fără să văd cele două cuvinte, uneori îmi aminteam de petrecerile din Vergiliu, alte ori de balansoarul meu preferat de la Baraka. Voiam doar să legitimeze un text simpatic întregul demers, să fie un link pe care să îl trimit unui prieten imaginar." -  privește cerul / regarde le ciel.

Noemi Gunea a zis:
Hihi! Iepuraaași – 13 iepuri care ne plac - pentru că întoarce pe toate părțile cel mai dulce, înfricoșător și cult animal-simbol din regat. Bonus - Topuri și liste.
 
Karin Budrugeac a zis:
Stinge becul, vine ursul - Un eseu personal tandru și șugubăț care demonstrează că Chuck Norris s-a născut la Vârlănești.
 
Miruna Potop a zis:
Parisul lui Karin. Cred ca a fost si primul articol pe care l-am citit. - De ce nu îmi place Parisul. Citește și alte Eseuri personale.

Teona Galgoțiu a zis:
Hamlet, de Dickens, pe iarbă - pentru care m-am îndrăgostit de David Thewlis și de personajul lui contagios, Johnny. Alte Cronici de film.

Claudiu Popescu a zis:
Miroslav Tichý, un voyeur fără egal - „Camerele pe care și le fabrica Tichý nu păreau funcționale." Așa ar trebui să înceapă orice carieră de succes.

Crăița Nanu a zis:
Aerul de munte de pe vârful zgârie-norilor - pentru că, până să-l citesc, habar n-aveam că Ilf și Petrov au fotografiat America și au descoperit un semafor care seamănă cu Wall-e.

***
Ne-ar plăcea să știm ce crezi tu. Spune-ne, într-un comentariu, care este articolul tău favorit. Mulțumim.

Vezi și Un an de SUB25: Fotografii din culise
Pin It email