Cele mai iubite 5: Andrei Ursu

Andrei Ursu | 23 Mai 2014

Bluză lălâie, pantofi universali, cămaşă roşie, ghiozdan aztec, pălărie.

Am avut perioade şi perioade. Am fost puştiul tipic care a trecut prin toate trendurile odată cu înaintarea prin adolescenţă. Se zice că băieţii îşi găsesc identitatea, dacă au norocul să o facă, în jurul lui 25. Noi aici suntem SUB25, aşadar nici acum nu mă consider mega-matur, ori stabil în vreun fel, iar aceste cele mai iubite 5 nu cred că o să mai fie în curând aşa iubite. Cred că aş putea găsi cele mai iubite 5 pentru fiecare ocazie, însă acum o să fac un efort să le enumăr pe cele în care mă simt confortabil zilele astea.

Bluza în care să înot

Nu e una anume, am mai multe, dar o descriu ca pe un singur articol colectiv. Îmi plac mânecile care să îmi lase numai unghiile la vedere şi să fie pufoase pe dinăuntru. Raiul de pe pământul lălâilor sunt second-handurile. Însă Primark...Primark! Toamna trecută l-am descoperit într-o excursie în Londra. O muscă aruncată în miere am fost.

Pantofii de la Deichmann

Pantofii ăia care merg la orice. I-am cumpărat într-a 11-a, adică acum 4 ani. Sunt intacţi. Îi iubesc!

Cămaşa roşie

Cu linii, de toamnă, de la H&M. Ştii panica aia când îţi place ceva aşa tare încât nu ştii dacă să îl mai îmbraci, că trebuie să îl speli mereu şi o să se ia culorile?

Ghiozdanul cu print aztec

Urăsc să am buzunarele pline cu chestii. Aşa că mereu iau o bluză în plus ca să se umple ghiozdanul aztec.

Pălăria de la Zara

În ultimul timp am făcut abuz de ea. Într-o seară, un tip care mă tot vedea prin Bazaar mi-a explicat cum purtatul pălăriilor şi al tuturor chestiilor de pus pe cap se transformă încet, încet în adicţie. Şi că o să ne cadă părul de la ele. M-a pus pe gânduri.

Andrei are 21 de ani, e dansator şi student la advertising. Îi plac lucrurile şi oamenii care exprimă subtil şi sublim. Mai nou, e şi blogger.
Pin It email