Cele mai iubite 5: Raluca Daniela Bulai

Raluca Daniela Bulai | 09 Noi 2013

Pantofi Oxford, salopetă, geantă cu ținte, tuș + ruj, rochie-pulover.

Toujours la mode? Bien sûr! Pasiunea pentru haine şi modă s-a dezvoltat încă de când eram mică, din momentul în care părinţii mă îmbrăcau în haine colorate, care mai de care mai frumoase şi de efect, continuând cu stadiul în care începusem să fac eu haine pentru păpuşi, ulterior ajungând să îmi personalizez unele obiecte vestimentare.

De cele mai multe ori nu-mi propun să ies să cumpăr, însă am obiceiul să străbat centrul Bucureştiului la pas şi în felul acesta îmi ies în cale vintage shopuri, magazine second-hand sau alte boutique-uri unde găsesc cele mai grozave piese. Aşa am ajuns la o colecţie impresionantă de cămăşi colorate de tip office, cu buline şi unele mai nonconformiste cu urşi panda, tigri sau cu semne astrologice. Se mai pot găsi în garderoba mea rochii/fuste de mătase sau catifea, multe tricouri largi cu imprimeuri (unora le-am atașat şi epoleţi), pantaloni cu talie înaltă, salopete, cardigane şi multe alte lucruri cumpărate în ton cu diverse stări de spirit (yup, I have also sparkling green pants... you can feel like Christmas!).

Vorbeam de stări. Trebuie ca ceea ce alegi să porți să te și inspire, să îţi dea un sentiment plăcut, de încredere. De aici şi atitudinea.

Pantofii Oxford

Achiziţionati de curând de la Stradivarius, pentru a înlocui o pereche maro, tot de tip Oxford. Mi se par cei mai versatili pantofi, merg aproximativ cu orice look, aduc o anumită nuanţă clasică ţinutei şi sunt foarte comozi. Mă declar fană incontestabilă. 

Salopeta specială

Se întâmpla să fiu fascinată de anumite haine pe care le purtau prietenele mele până când le-am întrebat care era magazinul lor secret. Şi am aflat, erau magazinele second hand. La recomandările făcute de ele, m-am şi dus într-unul din ele şi am dat peste această salopetă. Pentru moment, nu-mi venea să cred cum de această minunăţie a fost dată deoparte de către cineva pentru ca altcineva să o cumpere şi de aici să înceapă o altă poveste. Cred că experienţa asta mi-a întărit şi mai mult ideea de a face vizite unor astfel de magazine, pentru că niciodată nu ştii peste ce comoară poţi da. Am purtat salopeta de Revelion 2013. And it seems to be a great year!

Geanta cu ţinte

Iubesc geanta asta! Mi-am cumpărat-o în vara când trebuia să dau admiterea la facultate dintr-un mall din Bucureşti, şi de atunci până în ziua de astăzi mă însoţeşte pe unde merg (facultate, oraş, escapade). Sunt surprinsă cum de a rezistat atât de mult timp, dar nu poate decât să mă bucure. Să nu mai zic că am prins şi trendul țintelor cu ea.

Tuş + Ruj roşu

OK, trişez un pic: nu este nici un singur obiect şi nici nu sunt piese vestimentare dar alăturarea celor două formează un tot unitar. Primul moment când am încercat să adopt acest stil de make-up a fost prin clasa a IX-a. M-am îndrăgostit instant şi de atunci a rămas semnul meu distinctiv. Iubesc cum tuşul îţi poate schimba forma ochilor şi accentua privirea (classy-wild-misterious), iar rujul nu face decât să îţi schimbe toata perspectiva asupra ta. Anii ’50 – ’60 sunt de vină pentru această influenţă.

Rochia-puloverul de lână

Nimic nu poate fi mai călduros şi confortabil decât un pulover pe timp de toamnă. Este în topul preferinţelor mele datorită faptului că pot să îl combin la fel de bine cu jachetele de piele cât şi cu blăniţe şi poate fi accesorizat cu uşurinţă. Gulerul lui mă duce cu gândul la copilărie, îmi plăceau enorm bluzele de genul şi le purtam cu mare drag de pe atunci.

Raluca Zurykov (Raluca-Daniela Bulai) are 22 de ani şi a absolvit Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, la ASE Bucureşti. În prezent studiază tot la ASE, master în Statistică. A terminat un liceu şi o facultate cu profil Real, pe parcurs realizând că e o fire mai mult umanistă. Dar și că cele două domenii pot conlucra frumos.
Pin It email