Cele mai iubite 5: Marina Moldovan

Redacția | 02 Apr 2013

Marina este jumătatea Ioanei Dumitrescu. Împreună sunt 109, un brand vestimentar românesc mai mult decât cool.

Marina desenează, dansează, și merge pe la Paris să îşi prezinte creaţiile. Atelierul ei şi al Ioanei e la numărul 109 şi pentru că le cheamă cu cifră sunt mereu primele pe listă, oriunde prezintă. Marina gustă din tot ce găteşte, compulsiv. Îi face o deosebită plăcere să devoreze cocă crudă, mai ales de cozonac. Marina poartă multe şi cu gust. Dar în prezent favoritele ei sunt:

Inel The Golden Fangs

L-am primit cadou de la Ioana când am terminat colecţia Les Vampires, pe care, apropos, o lansăm acum, în aprilie. Colţii ăştia se potrivesc cu un alt accesoriu- o proteză 100 % fake aur, cu dinţi de vampir, pe care nu ştiu unde o să o port. Încă.

Jacheta vintage


...ca să nu-i zic second, e din jeans cu ţinte şi strasuri şi de toate, achiziționată de la fostul Cochet image store. Umblu cu ea când impersonez vedete. Aici, spre exemplu, mă doream Janis.

Brățara Walter Van Beirendonck

Iubesc brățara asta, făcută de Walter Van Beirendonck, unul dintre designerii mei preferați. Şi am împrumutat-o pe termen nedefinit de la cineva. Bonus: Ha! Ceasul care arată mai multe ore în același timp.

Colanți American Apparel

All time favourite şi foarte practici sunt colanţii cu flori, trompe-l'œil de la American Apparel, ieftini şi deveniţi my trade mark. Îi port mai mult iarna, culmea, pentru că e atât de gri Bucureştiul iar ei sunt atât de veseli. Îmi schimbă starea.

Ochelari vintage Dior din anii '60

N-au lentile. I-am primit în dar de la un prieten şi i-am purtat cu noroc trei zile la rând, la un târg unde am mers cu brandul 109. Nu vi se pare că rezolvă ceva ce make-up-ul nu reuşeşte?

109.ro
Pin It email