Carla Szabo TouchedBy Mihaela Glăvan

Redacția | 05 Iun 2012

Insuportabila ușurătate a sandalelor - bijuterie. Cu lemn de nuc și cai argintii.

Sandalele imaginate de Carla Szabo au acea eleganță minimală și light care te face să crezi că sunt bune de admirat și aproape imposibil de încălțat. Din fericire, ele au fost gândite și materializate de doi designeri care calculează confortul și funcționalitatea cu minuțiozitate de ahitect. Obiecte aproape invizibile subliniază și evidențiază piciorul, la fel cum un colier sau un cercel subliniază linia gâtului. Sferele din lemn de nuc și caii argintați montați pe piele fac din aceste obiecte niște sandale - bijuterie.

Sandalele pot fi comandate începând de astăzi, timp de o lună, în magazinul Sepala de pe Strada Benjamin Franklin, Nr. 9. 

Mini-colecţia a fost realizată ca o completare a colecţiei I AM by Carla Szabo (primăvară/vară 2012), prezentată la Berlin Fashion Week. Proiectul TouchedBy constă în realizarea de mini-colecţii de accesorii (genţi şi pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simţ artistic. Designul colecţiilor aparţine în totalitate celor care le semnează, iar consultanţa tehnică şi producţia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Următorii care vor semna creații TouchedBy sunt Lucian Broscățean, Alex Gâlmeanu și Mihai Dobrovolschi.
Pin It email