Dia de Muertos@Atelierul de Producție

Redacția | 30 Oct 2013

Dia de Muertos, o sărbătoare cu origini mexicane, este un omagiu adus prin muzică și culoare celor care nu mai sunt printre noi.

Dia de Muertos/1 noiembrie, ora 21/Intrare - 30 lei
Line-up: Benny Page (UK)/Kahn & Flowdan (UK)/LowFreq (RO)/Vali Umbră & Bean MC (RO)/Zo (CJ/RO)

Tradițiile Dia de Muertos constau în construirea unor altare, decorarea lor cu dulciuri (sugar skulls), flori (în special gălbenele), mâncare și băutură din cele preferate de cei apropiați trecuți în neființă, pentru care se fac toate aceste pregătiri. Dia de Muertos se sărbătorește în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, adică la la scurt timp după Halloween (31 octombrie, sărbătoare ce își are originile în Festivalul Celtic Samhain și în Sărbătoarea All Saints’ Day), cele 2 sărbători considerate a fi similare, chiar dacă la prima vedere, Halloween și Dia de Muertos au puține lucruri în comun.

Benny Page (Marea Britanie) -
Puternic inspirat de linii de bas ale muzicii dub, Ragga jungle și hip hop, producția Benny Page nu trece nevazută/neauzită în cultura schimbătoare a muzicii bass.

Flowdan (Marea Britanie) -

Unul dintre membrii fondatori ai grupului de succes Roll Deep, succesul tot mai mare al lui Flowdan vine sub forme multiple de la Dubstep la Carnival-esque bounce to out and out Bass Music.

Vali Umbră & Bean MC (România)-
Pe Vali Umbră și Bean (MC) îi știți din trupa Subcarpați. Pe lângă proiectul Subcarpați, atât BeanMc cât și Vali Umbră și-au creat deja un nume pentru bucuria cu care cântă pe orice beat, dezivoltura și naturalețea de pe scenă, cât și pentru numeroasele ocazii când au rămas după concerte alături de diverși Dji pentru a continua petrecerea. Pe 1 noiembrie îi vom putea urmări pe amândoi pe ritmuri de grime și dubstep, alături de Low Freq.

Veniți îmbrăcați cât mai colorat, desenați pe față, cu sau fără maști, dar cu voie bună. E un prilej de sărbătoare.
Pin It email