EP-ul Silent Regis - Kazi Ploae + Silent Strike - liber la download

Dana Berghes | 27 Mar 2013

MC-ul poet și rapperul de avangardă se întoarce.

EP-ul Silent Regis, realizat de Kazi Ploae în colaborare cu Silent Strike a fost lansat astăzi pe canalul de YouTube al lui Kazi. Se poate asculta aici și este liber la download pe Banana Society.
 
Materialul conține 5 piese, dintre care una cu Bean MC, care este și invitat la concertul de lansare. În București acesta loc pe 11 aprilie la The Silver Church, iar în Cluj, pe 13 aprilie, la Club Midi

„Secretul la Kazi Ploae este că, în prima fază, sunetul e foarte, foarte bine. Atât producțiile proprii, cât și colaborările cu Silent Strike și alți artiști români sună foarte legat. Sunt puține piese care să zic că nu mi se așază perfect în backgroundul de sunete pe care îl vizualizează creierul la ascultare. (...) Apoi, Kazi ca MC mi se pare că are o voce perfectă, un timbru foarte pătrunzător și o tehnică curată. Mereu când ascult piesele astea am senzația că au fost scrise ca să descifrez eu enciclopedii întregi dintr-un refren, cu o geometrie morală care mă poziționează în față unor definiții incomode. Ca o dragoste neîmplinită, decupat din jurnalul lui.”

citește tot articolul despre Kazi Ploae.
Pin It email