Made in RO: pop-up shop la Romanian Design Week

Redacția | 15 Mai 2013

Stickere de perete Capra cu trei iezi, lăzi de zestre, jucării din lemn, farfurii și coastere cu motive tradiționale și multe altele, toate românești și toate de cumpărat.

Made in RO - Târg de design românesc prezintă obiecte create de designeri români cu focus pe design de obiect - zona home deco. Tema târgului: „Motive tradiționale românești în designul contemporan”. Această ediție inaugurează și premiul Best Design Made in RO pentru cel mai reușit obiect de design lansat în cadrul târgului și special creat pentru acest eveniment. Premiul, oferit de Designist & HoneyWood, e o călătorie pe perioada unui festival de design din Europa, și va fi oferit în seara de 25 mai, în cadrul petrecerii Made in RO.

Secțiunile târgului: DESIGN DE OBIECT • GRAPHIC DESIGN • DESIGN TEXTIL • DECORAȚIUNI & ACCESORII

Designerii expuși:
The Awesome Project, Ciprian Vrabie, Culture Soup, Lightsquare, Lemps, Martine Claessens, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, The Craft LAB, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, 11am architects, Mihai Stamati, Una ca Luna, Wamps, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Alin Teglaș, Iutta, Atelierele Hărniciei.

Made in RO: pop-up shop la Romanian Design Week
Când: 25-26 mai
Unde: Galeria ALCHEMIA (Calea Moșilor nr. 95, zona Armenească)

Evenimentul este organizat de Designist.ro
Intrare liberă.

Mai multe despre Romanian Design Week.
Pin It email