Street Heroes Non Stop Party, pe 30 August la Arenele Romane.

Redacția | 28 Aug 2013

Cel mai cool festival de cultură urbană și sporturi extreme din România este la a 8-a ediție: 24 ore de party la Street Heroes Lucky 13.

Street Heroes Lucky 13 fueled by burn este oficial ON pe 30 august la Arenele Romane. Asta înseamnă muzică, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle și street wear mixat 24 de ore fără oprire.

Ediția a 8-a Street Heroes își montează reflectoarele din parcul Tineretului într-un nou spațiu, gândit pentru un super show, și anume Arenele Romane, pentru că setup-ului de sport extrem i se potrivește o arenă cu tribune pline de spectatori pregătiți să-și aclame riderii-eroi preferați de bike, skate sau role. Cei mai buni sportivi din România și invitații internaționali vor arunca în aer cele mai spectaculoase trick-uri ale lor in skateparkul Street Heroes special construit în mijlocul arenelor. Pentru cei mai extremi dintre ei sunt puse la bataie premii în valoare de 3.000 euro (cash).

Eroii de pe scenă – special international guests și cei mai fresh artiști locali sunt pregătiți pentru bașii din boxe și aplauzele voastre. Tot meniul de hip-hop, reggae, drum`n`bass, trap sau underground folclor este înregistrat sub numele Street Heroes Non Stop Party și nu se va opri decât spre dimineață. HUCCI, master-ul compilațiilor All Trap Music, vine cu beat-urile sale puternice direct din UK și dă House Party la Arenele Romane împreună cu SOOM T, Konchis și Patricia Panther din Renegade Masters Crew (UK).

Artiștii locali invitați pe scena de la STREET HEROES Lucky 13 sunt DOC, DELIRIC1, Vlad Dobrescu – C.T.C., SUBCARPAȚI, DRAGONU AKA47 și GOJIRA & PLANET H.

Se mai adaugă peste 100 de b-boys & b-girls packed cu cel mai proaspăt flow de breakdance care se vor înfrunta în bătalia de pe dance floor-ul de la Street Heroes plus un mega perete de graffiti pentru eroii străzilor și ai subteranului invitați special să coloreze intrarea în arenă.

Street Heroes este „cea mai cool tabără în care ai fost vreodată, comprimată în 24 de ore full-armed cu delicii” – e locul în care se adună toți fresh-makerii locali, tineri care, cu energia și pasiunile lor, creează viitorul, fiecare are libertatea să se exprime cum își dorește: unii vin pentru muzică, alții sunt sportivi sau fac graffiti, unii dansează iar alții sunt styleri. La Street Heroes pentru toți e o zi mind-blowing în care vin și se întâlnesc cunoscuți sau necunoscuți care au pasiuni comune legate de cultura urbană; este acest pop-art contemporan.” Ciprian Dicu, organizator Street Heroes Festival. 

Street Heroes este un eveniment prezentat de OllieGang Shop împreună cu burn Energy, partener principal al evenimentului. 

Cum a fost la Street Heroes Cool as Ice.
Pin It email