SYT #3 caută artişti de liceu

Redacția | 17 Iul 2018

A 3-a ediție a Showcase of Young Talent (SYT) are loc între 7 și 9 septembrie la București și caută artiști de liceu din toată țara.

Între 7 și 9 septembrie are loc la București (lRezidența BRD Scena9 și POINT) a treia ediție a Showcase of Young Talent (SYT), care caută tinere talente din toată țara pentru a le expune publicului pasionat de artă. Dedicat artiștilor de liceu, SYT este un program intensiv de 3 zile, care cuprinde o expoziție de arte vizuale, mixed media (ilustrații, picturi, colaje, instalații) și fotografie, proiecții de scurtmetraje și spectacole de teatru, toate realizate de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani.

Curatorii sunt profesioniști consacrați din fiecare domeniu: Nicolae Constantin Tănase (regizor de film), Mihai Barbu (fotograf), Eugen Rădescu (curator & director Bucharest Biennale) și Bobi Pricop (regizor de teatru).

Pe lângă realizarea selecției, curatorii SYT vor oferi feedback și vor susține workshop-uri specializate pe fiecare disciplină pentru cei selecționați.

Secțiuni:
SYT VISUAL ARTS & MIXED MEDIA (pictură, desen, ilustrație, colaj, instalații): Eugen Rădescu - caută artiști de liceu aleși după portofolii de max.10 lucrări realizate între 2017-2018
SYT PHOTO (fotografie): Mihai Barbu - caută fotografi de liceu aleși după portofolii de 10 fotografii realizate între 2017-2018
SYT SHORTS (scurtmetraje): Nicolae Constantin Tănase - caută scurtmetraje realizate de echipe de adolescenți (exceptând distribuția) între 2017 și 2018 
SYT DRAMA (spectacole de teatru tânăr): Bobi Pricop - caută trupe de teatru tânăr între 5 și 20 de membri, cu spectacole între 30 și 50 de minute 

Înscrierile se fac la adresa syt@ideoideis.ro, până pe 2 august 2018, ora 20:00. Rezultatele vor fi comunicate până la data de 9 august 2018.

Regulamentul complet, per secțiuni. 

Important: Pentru tinerii din afara Bucureștiului, organizatorii asigură decontul transportului și cazarea pe perioada festivalului.

***
SYT este un proiect Asociația T.E.T.A și Hotspot Cultural BRD.
Pin It email