Voluntar la Festivalul George Enescu

Redacția | 23 Ian 2013

A XXI-a ediție a festivalului înființat în 1958 se va desfășura în perioada 1 – 28 septembrie și va găzdui peste 150 de evenimente.

Brigada de Voluntari caută ajutoare care să participe la pregătirea evenimentelor, să sprijine organizatorii și să asigure buna desfășurare a activităților din cadrul festivalului. 

Ideal pentru: persoane interesate de organizarea de evenimente, comunicare, dar și de mediul cultural românesc şi internaţional, de a-și demonstra și îmbunătăți expertiza în domeniu și de a lucra într-un mediu dinamic pentru un eveniment de anvergură internațională. 

Procesul de recrutare se realizează pe baza unui concurs și presupune completarea formularului de înscriere şi trimiterea următoarelor:
a) CV actualizat;
b) o fotografie;
c) copie a actului de identitate însoţită de original la interviu;
d) copii ale altor diplome şi certificate care atestă pregătirea candidaţilor (dacă sunt relevante), însoţite de original la interviu.

Termenul limită: 15 martie, urmând ca după aceea să fie programate interviurile. 

Rezultatele vor fi anunţate public la avizierul instituţiei Artexim, şi online pe site-urile Brigăzii de Voluntari și ICR, în termen de 30 de zile lucrătoare de la finalizarea concursului.
Pin It email