6 (şase) recomandări de weekend

Redacția | 25 Ian 2013

Alchemia, RATB, bazar moca, Sexo 1(2)/11, Turn Off the Lights, Shorts Up.

Vineri se mai deschide o galerie/cafenea/pub/club, și anume Alchemia, pe Moșilor 95. În program: de la 20, vernisajul expoziției Profan, Product: Pro Domo, a artiștilor Anghel Negrean și Dorel Topan; și a celei mai recente colecție de corpuri de iluminat semnată de Raluca Ghideanu: Lights of Life și de la 22 concert Rubik’s Cube (Tm) și The Amsterdams (Buc). No fee. 

Cine e prin Timișoara, poate merge la o vânătoare regală în Setup Venue, la ora 21. Robin and the Backstabbers își lansează cu concert albumul Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad. Intrarea e 15 lei și tot atât va fi și sâmbătă, la Oradea, unde RATB vor vizita Moszkva Caffe începând cu ora 20.  

Sâmbătă la Carol 53 e Bazar de chestii moca. Duci obiecte de prin casă pe care nu le mai vrei, și pleci cu altele pe care nu le mai vrea altcineva. Prilej și de taclale și socializare, iar ce rămâne va fi donat unor oameni care sigur au mai mare nevoie decât tine. 

După prânz, propunere indecentă. La Galeria ARTA din Craiova e de văzut expoziția Sexo 1(2)/11, cu lucrările a 11 artiști tineri, printre care și Lia Bîra. Intrarea e gratuită.

Mai pe seară, de la 19, mergem la UNATC să Film cu Ivana Mladenovic. După proiecţia documentarului Turn Off the Lights urmează o dezbatere cu Ivana și membrii echipei de filmare. Intrare liberă, pe Matei Voievod nr. 75-77.

Duminică, de la 20, tot la București e în plan să ne hăhăim la Cinema Scala, unde se întâmplă ziua 2 din Weekendul Comediei Scurte Shorts Up. 
Pin It email