8 (opt) recomandări de weekend

Redacția | 22 Mar 2013

Fotografii suprarealiste, protest pe bicicletă, bazar cu lucruri gratis, concerte cât cuprinde, SF & Fantasy.

1. Vineri seara bucureșteană începe cu nou9. De la ora 7, avem vernisajul expoziției Suprarealism și dublă expunere, cu fotografii de Alexandra Văcăroiu, Felicia Simion, Andra Vișan, Alex Iatan, Cristina Venedict și Andreea Anghel.

2. Sâmbătă, clujenilor li se recomandă un bazar cu lucruri gratis înainte de prânz. Schimbul se întâmplă la etajul lui L'Atelier Cafe, de la ora 12. 

3. La 13, în București, se organizează marș de protest biciclist împotriva urcării pistelor pe trotuare. Punctul de pornire e Fântâna Zodiac din Parcul Carol. Vezi ce biciclete mai protestează

4. Seara, Atelierul de Producție ne primește pe toți, De la zei la cimpanzei. La concertul de lansare al albumului vor urca pe scenă alături de Chimie o grămadă de oameni: DJ Al*bu, Flou Rege, Dragonu`, Afo, Junk, Samurai, Phunk B, Shadowbox, Praetor, Serafim, Ana Maria Alexie. Vor fi prezenți și băieții de la Bucharest Underground Cocktail, Erps & Brigada, iar de proiecții se ocupă Dan Basu. Intrarea e 20 de lei iar evenimentul e organizat de Familia Paranoia 13 și Banana Society. 

5. Alternativă: cei zece The Irrepressibles vin pentru prima dată la București să frământe suflete. În Control, de la 22. 

6. Și Iașiul merge la concert, că doar e sâmbătă seara. În Underground, OCS vor cânta în premieră piese de pe viitorul lor album. Biletul costă 20 de lei, intrarea se face de la 20:30.

7. În Timișoara avem aniversare Setup Venue cu Subcarpați live. Acces: 15 lei (10 lei, dacă vii cu brățara de la petrecerea de pe 16 martie).

8. Duminică e zi bună de căutat prin rafturi, așa că o raită pe la Final Frontier, târgul de carte SF & Fantasy din București nu strică. Și nu doar pentru cărți, ci și pentru benzi desenate și boardgames. E deschis până la 18, la TeCaFi, pe Strada Doamnei, nr. 9.

Pin It email