9 (nouă) recomandări de weekend

Paul Alexandru | 25 Iul 2014

Weekendul la București, pe litoral și în țară se anunță plin.

București:

1. În primul rând, avem Train Delivery #2 de vineri până duminică. Ca info, după prima ediție, gara a rămas cu Wi-Fi gratuit și fără taxiuri pirat. La peronul 14 va fi adus din nou un tren-expoziție ce va putea fi vizitat compartiment cu compartiment. Se mai vizitează Muzeul CFR, Salonul Regal, Sala de Spectacole și alte săli din cadrul gării. Iar legat de muzică, lineup-ul este compus din: Silvia Dumitrescu & Discotecă, Rodion, Poetrip, Karpov not Kasparov, Ada Kaleh România și alții. Acces cât se poate de liber. Appetizer cu Cristian Neagoe.

2. Sâmbătă, la Sun Sensation Beach Club Sun Plaza vi se pregătește o petrecere pe terasă. Cap de afiș sunt Pete Oak și Matt Hughes, dar mai pun și alți băieți. Intrarea costă 20 de lei/toată noaptea.

3. Pe 27 iulie, începând cu ora 19, în Piața George Enescu, va avea loc Beautiful Romania Remix – cu muzică de la Zdob și Zdub, Vama, Beck Corlan, Gojira & Planet H.

Litoral:

4. La plaja Tuzla avem Marea cu Sarea #4. Vineri, sâmbătă și duminică vor urca la butoane Giuser, Charlie Boy, Sonicvibe, Alexandru Jijian și mulți alții. Se anunță petrecere mare, de seara până dimineața.

5. La Mamaia are loc sâmbătă The Color Run, maratonul colorat de 5km pe care l-ați mai prins poate la București sau Cluj. Taxa de participare este de 75 lei și include kitul de alergător și accesul la party-ul de după. 

Prin țară:

6. La Cetatea Biertan (jud. Sibiu) are loc a 3-a ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic Lună Plină, unde se vor difuza cele mai bune producții horror și fantastice, mai vechi sau foarte noi. Ca idee, festivalul a început încă de pe 23 iulie, însă nu e târziu să faceți rost de un cort și să mergeți, locul e superb și (aproape) toate filmele sunt 18+. 

7. Deva: la Gurasada Park, vineri și sâmbătă, se petrece Route68 Summerfest. Foarte pe scurt, asta înseamnă două zile de distracție cu Zdob și Zdub, Cargo, Vița de Vie, Alternosfera, Robin & the Backstabbers, Gojira & Planet H, Implant Pentru Refuz + alte nume. Vă trebuie abonament, dar vă descurcați voi.

8. Zilele Prieteniei Bergenbier au făcut turul țării, iar sâmbătă poposesc la Alba Iulia. Pe scenă vor urca Vița de Vie, ROA, Paraziții, Niște băieți.

9. Eveniment important și la munte. La Sinaia e Padina Fest, la a 5-a ediție. Sunteți bineveniți să luați parte la activităţi de aventură și întreceri sportive. Sau, pentru ăi mai leneși, relaxare și aer curat. Avem și muzică: ROA, Subcarpați, Țapinarii, Grimus, și nu sunt singurii pe afiș.
Pin It email