7 recomandări de weekend + Lansarea Caietelor SUB25 #1

Redacția | 14 Dec 2013

Benzi desenate, jucării cât cuprinde, afinate și vișinate, teatru până la primul metrou, Subcarpați, Mahala Rai Banda, pisici și Caietele SUB25 #1.

1. Diseară de la 18 la MNAC este vernisajul expoziției comiXcon­nec­tion – bandă dese­n­ată, strip, képregény, стрип, care ține până pe 31 ianuarie. N-au anunțat expozanții, dar noi știm sigur că printre ei vor fi Ada Mușat și Andreea Chirică.

2. Vineri între 18 -20 și sâmbătă 12 -20, Ping Pong Shop te așteaptă la o vânzare specială de Crăciun: porțelanuri dichisite, hârtie de la Fabrik, o nouă colecție de la Booknote și jucării de la Minitremu. Doar adresa îți mai trebuie: Intrarea Roma nr. 7.

3.12 ore de ler sâmbătă și 6 ore de chill duminică, la Colivia (lui Vrăbioiu), pe Pache Protopopescu nr.9. Asta înseamnă târg de chestii, afinate și vișinate bio (din producția casei!), vin fiert și lichior de ouă, locuri de tolănit, brad cu bomboane din copilărie și șemineu de epocă.

4. TNB își deschide larg porțile pentru un program de zile mari. Toată ziua de sâmbătă, până la primul metrou de duminică. Recomandare aprigă: spectacolul Hai iu iu NU Hey you you, de la ora 23 - Radu Afrim la regie, Vlaicu Golcea la muzici.

5. Sâmbătă, ascultăm live ce-au cules din cartier cei de la Subcarpați: lansare Argatu vol.II, în Atelierul de Producție. De la ora 21, 15 lei biletul.

6. Tot sâmbătă, șoldurile la înaintare, pentru că Mahala Rai Banda (lăutari din Clejani și Zece Prăjini) cântă în Club Eden.

7. Duminică, între 10 și 17, poți adopta sau dona mâțe pe Dianei 4, lângă sobă, la târgul de mâțărie.

Duminică, după protestul împotriva pușlamalelor, vă așteptăm cu fluturi în stomac la lansarea numărului 1 al Caietelor SUB25. Veniți să ne cunoașteți și să puneți primii mâna pe 232 de pagini nou-nouțe de revistă. De la ora 19, în club Eden. Eveniment pe facebook.
Pin It email