Concurs Director's Cut

Redacția | 19 Apr 2012

Cinema-edu aduce filme în liceele din ţară și organizează concursuri cărora nu le poţi rezista.

Dacă ești licean, Cinema-edu și Asociația Culturală Control N îți dau șansa de a câștiga un loc la atelierul de regie Director's Cut, susținut de regizoarea Iulia Rugină. Tot ce trebuie să faci e să trimiți până pe 22 aprilie o idee de film (Ce gen ar fi? Cine e personajul principal? Ce se întâmplă cu el sau ea?) pe pagina de Facebook cinema.edu sau pe adresa diana@asociatiamacondo.ro. Dacă ideea ta e aleasă, participi în perioada 23 aprilie – 17 mai 2012 la 8 ședinţe interactive cu discuţii, teme pentru acasă și experimente de percepţie, unde vei putea afla mai multe despre lumea filmului.

Cinema-edu este primul proiect de educație socială și cinematografică destinat elevilor de liceu. A început în februarie și durează până în decembrie 2012, timp în care vor fi proiecții în mai multe orașe din țară.

Așa că așteaptă-te ca fix în liceul tău, în sala de cinema sau în casa culturală din orașul tău să poți asista la proiecția unui film cu o temă socială adus de proiectul educativ Cinema-edu. În luna mai, vei avea parte de discuții cu invitați din aria sociologiei sau a psihologiei, în care se vor aborda subiecte legate de viața de adolescent. În lunile ce urmează, te poți întâlni la proiecții cu regizori și actori.



Pin It email