Future Shorts caută Future Directors

Redacția | 10 Apr 2012

Un concurs pentru pasionații de filme scurte, consacrați sau debutanți.

Concursul Future Directors, organizat de Future Shorts București în perioada 1- 20 aprilie, promite nu doar să descopere filme de valoare ci și să le promoveze la nivel național și internațional. Future Shorts Romania face parte din rețeaua Future Shorts, iar Festivalul consacrat este cel mai mare festival international de scurtmetraje, care difuzează cele mai premiate scurtmetraje din întreaga lume, în mai mult de 142 de orase din 54 de tări.

Înscrierea filmelor pentru concurs se face pe site-ul festivalului, în oricare dintre cele două secțiuni de concurs: .Professionals. pentru regizorii profesioniști, și .Debutants. pentru regizorii amatori. Din întreaga listă de propuneri, juriul va selecționa un număr de filme care vor fi difuzate la evenimentul din 21 aprilie.

Evenimentul Future Shorts din 21 aprilie, sub deviza STOP WATCHING. START ACTING! are în program cocerte - Toulouse Lautrec și Antarctica live, - proiecții cu cele mai premiate filme de scurt metraj, - un show interactiv IRIS SPIRIDON + expoziție foto Radu Afrim și Bogdan Grigorescu. Toate acestea pe 21 aprilie, la Palatul Bragadiru, de la ora 19, preț bilet 40 lei.

Premii:
Professionals: Difuzarea scurt metrajului câștigător în cadrul unui eveniment Future Shorts Londra și o bursă de studiu la Londra.
Debutants: curs de regie pentru amatori- Director's Cut cu Iulia Rugină
Premiul Publicului: Un iPad 3 - celui mai votat film din seara evenimentului.
Pin It email