Concurs Talent Scouting la BIFE 2012

Redacția | 20 Iul 2012

Igloomedia și BIFE (Bucharest International Furniture Exhibition) fac un concurs pentru creatorii autohtoni de mobilier, fie ei designeri, studenți, absolvenți sau doar oameni mânați de pasiune.

Tema concursului este un ansamblu MASĂ + SCAUNE pentru 6 persoane. Organizatorii spun că tema nu trebuie să țină cont de constrângeri legate de materiale, dimensiuni sau stil, dar viziunea unitară asupra celor două elemente este un must. Vor fi premiate creativitatea, inovația, sustenabilitatea și nivelul de înțelegere a nevoilor utilizatorilor. Ansamblul nu are un rol fix, puteți să vă jucați să-l concepeți pentru living, dining, bucătărie sau terasă.

Dacă aveți întrebări, le trimiteți până pe 27 iulie, iar până pe 24 august trebuie să depuneți proiectele. Pe 4 septembrie se vor anunța câștigătorii.

Din juriu fac parte Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, Adrian Ciocăzanu de la Igloo Architecture, Cristina Șerban, Director Departamentul „Proiectare de Interior și Design” de la UAUIM, Corvin Cristian (tăticul de la Lacrimi și Sfinți, Atelierul Mecanic, Papiota) și Camelia Șucu de la Class Living. În urma jurizării, cele mai bune proiecte vor fi reunite într-o expoziție organizată la târgul BIFE iar cele mai bune 3 primesc:

Premiul I: O excursie de 3 zile pentru 1 persoană la Salone Internazionale del Mobile, Milano, Italia – aprilie 2013
Premiul al II-lea : O excursie de 3 zile pentru 1 persoană la The Furniture Show, Birmingham, Marea Britanie – ianuarie 2013
Premiul al III-lea: O excursie de 3 zile pentru 1 persoană Qubique Furniture Design Show, Berlin, Germania – noiembrie-decembrie 2012

Toate premiile vin cu un abonament pentru 1 an la revista Igloo habitat & arhitectură.
Pin It email