NCRR caută tineri jurați pentru Veneția

Redacția | 27 Mar 2013

Dacă ai intre 18 si 25 ani și esti un mare iubitor de cinema, ai toate șansele să faci parte din juriul tânăr al festivalului intenațional de film de la Veneția.

NCRR te invită să iei parte la cea de-a patra ediţie a 27 Times Cinema din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Venetia (28 august- 7 septembrie 2013).  

Dacă ai intre 18 si 25 ani și esti un mare iubitor de cinema, ai toate șansele să faci parte din juriul tânăr al festivalului, să vezi o mulțime de filme bune și să-i cunoști pe cei mai mari actori, regizori și oameni de film ai momentului.

Lansată în 2010, în parteneriat cu "Zilele Veneţiei" (Giornate degli Autori) şi Parlamentul European, această iniţiativă reuneşte 27 de tineri cinefili din statele membre ale Uniunii Europene.  

Daca vrei să fii unul dintre aceștia, trimite pe mail un CV scurt (în limba engleză), o scurtă declaraţie (10 linii max.) în care să descrii motivele pentru care ar trebui să fii considerat cel mai potrivit pentru această oportunitate, precum şi o descriere (5 propoziţii max.) a 3 scene din 3 filme recent vazute la Noul Cinematograf Al Regizorului Român (tot în engleză).
 
Odată ajuns la Venetia, vei fi cazat în una dintre cele mai frumoase locații din oraș, la malul mării, vei avea acces prioritar la toate proiectiile Zilele Veneţiei (Giornate degli Autori)  din cadrul festivalului, vei viziona filmele care sunt în competiția premiului LUX,  vei lua parte la mese rotunde, discuții şi dezbateri cu realizatori de film, vei avea ocazia să scrii pe blogul festivalului, pe rețelele sociale Europa Cinemas și să participi la workshop-uri diverse.
 
Rezervările, costurile de cazare si de călătorie pe durata evenimentului sunt incluse în această invitație.
 
Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 – 25 de ani și să cunoască bine limba engleză (citit, scris și vorbit). Toate textele pe care le trimiteți trebuie să fie scrise în limba engleză.

Pentru înscriere și info suplimentare trimite pe email la: asociatia.macondo@gmail.com sau diana@asociatiamacondo.ro
Pin It email