Se deschide Casa de pe Chei

Redacția | 21 Iun 2013

Sâmbătă, 29 iunie, Artwe lansează Casa de pe Chei, un spaţiu creat cu gândul de a aduna sub acelaşi acoperiş minţi tinere şi creative aflate în căutarea unui spaţiu în care să-şi desfăşoare activitatea.

Casa de pe Chei este un spaţiu format din 5 camere, o bucătărie şi o curte generoasă, situat pe Splaiul Unirii nr.195, în dreptul Atelierului de Producţie, de partea cealaltă a Dâmboviţei. Pe 29 iunie, începând cu ora 14 şi până-n seară, Casa se transformă în spaţiu expoziţional, cu un interior reinterpretat de cei de la 441 Design Studio, Dizainar.ro, Wood Be Nice, Atelierul de Print, Cai verzi pe pereţi, Moyo Design, Aerium, Alina Filipoiu, Ioana Negulescu, Victoria Tonu.

În grădină va fi daytime party alături de Allan Dalla şi Kero, care vor amenaja un perete de 50mp. Şi-au mai anunţat prezenţa gaşca Portocala Mecanică, biciclete custom made de Spiţă Romanian, şi accesorii făcute pe loc de Turific Handmade. That Couch Funk Collective vor pune în mişcare gleznele şi vor anima atmosfera.

***
În acest moment, Artwe sunt în căutare de colegi cu care să împartă Casa de pe Chei şi cu care să dezvolte chiar, în timp, noi proiecte.
Pin It email