6 (şase) recomandări de weekend

Redacția | 14 Noi 2013

Igor, Coreea, Adèle, Radiohead local și rockăreală.

Igor Štromajer zice că nu este destul de bun, și totuși mergem să-l auzim vorbind diseară de la 18 la MNAC, înainte de vernisajul expoziției lui. În Nu sunt destul de bun artistul combină filme făcute de el sau luate de pe siteuri xxx, le distorsionează, le modifică sau le suprapune: „Misiunea mea de bază nu este de a face artă, ci de a iubi. Deoarece acțiunea artistică cea mai radicală a unui artist în ziua de astazi este ceea ce el nu face. Într-un fel.” Expoziția ține până pe 19 ianuarie 2014.

3 zile, 3 filme coreene. In another country al lui Sang-soo Hong, cu Isabelle Huppert în deschidere vineri, The Weight, de Jeon Kyu-hwan sâmbătă (premiul Queer Lion) și Pieta al lui Kim Ki-duk pentru seara de duminică.

...asta înainte de La Vie d'Adèle, care rulează weekendul ăsta tot la Elvira Popescu: câștigă o invitație la proiecția de duminică.

5 ani de
Autor se sărbătoresc cu pompă: târgul ține tot weekendul într-un setting excepțional, la Sala Dalles. Tema: Bijuteria –identitate. 

Theory of Mind
sunt în Control sâmbătă, sunt tineri și vin din Clujul plin de surprize. Iar Bogdan Șerban zice că-s mai hipnotici decât Radiohead.

Dacă tot vorbim de Guerrilla, în noaptea asta Alternativa ROck e doar cu muzica de producție locală, de la 21.45 în Puzzle (Calea Victoriei 155), și anume Coma, TRAVKA, Alternosfera, OCS, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Zdob si Zdub, EMIL și alti roackări de-ai noștri.
Pin It email