9 (nouă) recomandări de weekend

Redacția | 01 Mar 2013

Mărțișoare la muzeu, nocturnă rock'n'roll, Fashion Picnic, schimb de cărți, Moonlight Breakfast și să mai tot fie.

1. Mărțișor să fie. De la 10 la 18, la Muzeul Țăranului, e târg dintr-un capăt în celalalte ale curții. Dacă nu te sperie aglomerația, intrarea e 3 lei (pentru elevi și studenți) și 6 lei (bilet întreg). Se găsesc de toate, de la mărțișoare făcute de îndemânaticii din Casa Jurnalistului la mini-goblenuri făcute de bunicuțe cu batic. 

2. Vineri seara, după 21, We Singing Colors cântă la Mystic Tree (Popa Soare 7, colț cu Mântuleasa). Biletul costă 20 de lei.

3. Pentru că orice sărbătoare e o scuză bună de dat banii pe haine (și accesorii), sâmbătă propunem o tură pe la Fashion Picnic, în mansarda Librăriei Bastilia. În meniu: Aer Wear, Anca Miron, Larisa Dragna, La Chatterie, Kukl, Silvia Șerban, Skinny Bunny, Subset, Bowtique, Living in Bermudas, Ostra Berdo, Ramona Manea, Alexandra Maftei. Începe la 14, se termină pe la 10 noaptea. Intrarea e gratuită.

4. Dacă tot n-ajunge, mai e și Fashion Matters: Fashion & Vintage Fair. Pe 2 - 3 martie, între orele 12.00 – 19.00, la Shakespeare Bar, Centrul Vechi bucureștean (Str. Blănari 21). Fără bilet.

5. Între 2 și 10 martie se proiectează la Cinema Union din București filmele nominalizate la Premiile Gopo din acest an. Sâmbătă avem scurtmetraje de la ora 16 și documentar (Un gând, un vis, Doyle... și-un pix) de la 18:30. Program complet.

6. Tot sâmbătă, de la 20:30, Incubator 107 are Nocturnă Vinil pe Popa Nan 82. O noapte întreagă de rock'n'roll în care vor fi prezentate atelierele lunii martie, se va dansa și socializa, și se va asculta Dekadens live. Dacă vrei să fii pe lista de musafiri, trimite degrabă un mail la noi[at]incubator107.com. Intrarea e 30 de lei și ce merinde te lasă sufletul să aduci. 

7. Cine e în Iași pe 2 martie petrece în Underground. Gojira și Planet H bagă de la 11 noaptea. 10 lei biletul.

8. Evenimentele cu troc sunt tot mai dese, așa că să profităm. Pe 3 martie, se face schimb de cărți la ceainăria Ceai et caetera din Brașov. La 19 să fiți acolo cu povești de dat mai departe.

9. Și duminică e concert, cum nu, de la 9 seara. Moonlight Breakfast vin de la Viena, unde stau acum, la nou9, în București. Biletele se găsesc la intrare și costă 30 de lei.  
Pin It email