S-au pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul de Film Victoria

Redacția | 27 Mai 2014

Provocarea Festivalului de Film Victoria este binevenită: a părăsi praful din marile orașe ca să te combini la un festival de film la final de iunie.

Abonamentele pentru Festivalul de Film Victoria (26 – 29 iunie) sunt puse în vânzare. 

Abonamentele oferă acces la: 
- proiecțiile filmelor (inclusiv la scurt-metrajele și documentarele din competiție)
- concerte
- party-uri
- workshop-uri de imagine de film, ateliere de reciclare creativă pentru adulți și copii)
- spațiul de campare.

Abonamentele pot fi achiziționate online prin iabilet.ro, myticket.ro și bilete.ro la un preț foarte special: 50 de RON pentru toate zilele. Prețul este valabil doar pentru abonamentele cumpărate înainte de 26 iunie. Abonamentele achiziționate la fața locului vor costa 65 de RON.

De ce să mergi

Trupele care vor urca anul acesta pe scena din Victoria sunt Temple Invisible & R.O.A.(27 iunie) și Moebius & Nightlosers (28 iunie). Printre filmele de lung-metraj din program: Closer to the Moon (r.: Nae Caranfil), Câinele Japonez (r.: Tudor Jurgiu), Love Building (r.: Iulia Rugină) și Carmen (r.: Doru Nițescu). Toate acestea sunt doar o parte din experiența pe care Festivalul de Film Victoria o aduce la poalele munților Făgăraș. 

Festivalul de film Victoria este organizat de Asociația Victoria Art în colaborare cu Consiliul local și Primăria Orașului Victoria, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Consiliului județean Brașov.
Pin It email